Autisták Egyenlő Esélyeiért Alapítvány

Alapítványunk közhasznú, és szociális tevékenységet végez. Az alapító okiratban vállalt tevékenységek megvalósítása érdekében pályázatokat nyújtunk be, adományokat gyűjtünk az autista gyermekek életének megkönnyítése érdekében. Célunk, hogy az autizmussal élő gyermekek és felnőttek képesek legyenek az önállóbb életre, meglévő képességeik megtartásával és fejlesztésével elfoglalhassák helyüket a társadalomban.

Alapítványunk részt vállal az autista gyermekek intézményi szükségleteinek finanszírozásából. Támogatjuk a sportversenyeken való részvételt, gyógyító-, egészségügyi habilitációs, illetve szórakoztató és a szabadidő aktív eltöltését célzó foglalkozásokat szervezünk.

Önkéntes munkatársaink folyamatosan segítséget nyújtanak a mindennapi feladatok ellátásában, ami nagy előrelépés a szervezet hatékonyabb munkája tekintetében.

Hozzájárulunk a kirándulások, nyári táboroztatás költségeihez. Szervezetünk támogatja az iskolai foglalkoztatás anyag- és eszközszükségletét is, beszerezzük a szükséges szakmai anyagokat, fejlesztő játékokat, öntapadós tépőzárakat, lamináló fóliákat, színes kartonlapokat, papírt, akrilfestékeket, ecseteket, ragasztó stifteket és decoupage ragasztókat, nyomtatópatronokat stb. – a támogatási lehetőségek végtelenek. Munkánkkal, az autizmussal élő gyermekeket és családjaikat igyekszünk támogatni.

Az Autisták Egyenlő Esélyeiért Alapítvány tagjai az eddigi működési hatókör és tevékenységi terület figyelembevétele mellett négy fő irányvonalat határoztak meg.

Bevételeinket jelenleg az adományok (magánszemélyek és profitorientált szervezetek támogatása), a személyi jövedelemadó 1%-os felajánlások és a pályázati pénzek jelentik.

Székhely: 3200 Gyöngyös, Barátok tere 2.
Telefon: 37/500-417
Fax: 37/500-418
Adószám: 18588873-1-10
Bejegyző bíróság neve: Heves Megyei Bíróság
Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.068/2005
Közhasznú nyilv. vétel: 2005.06.27.
Jogi státusz: – Alapítvány
– Közhasznú
Számlavezető: UniCredit Bank Hungary Zrt.
3200 Gyöngyös, Páter Kiss Szaléz u. 22.
Bankszámlaszám: 10918001-00000039-25860009
‹‹ Vissza az alapítványokhoz