Mosoly Alapítvány

A Mosoly Alapítvány beteg és lelki traumát átélt gyerekek gyógyítását segíti ingyenes terápiás szolgáltatásokkal. A Mosoly terápiákon a szakemberek a pszichológia, a mese- és a művészetterápia eszközeit ötvözik. Minden gyerek fejlődését egyénileg nyomon követik, dokumentálják. Tevékenységüket az egészségügyi intézmények szakembereivel szoros együttműködésben végzik, így az orvosi kezelések és a lelki rehabilitáció együtt, egymást erősítve hatnak a tartós gyógyulás érdekében.

A kórházi terápiákon az alapítvány szakemberei a kórházakban bent fekvő súlyosan beteg gyerekek lelki rehabilitációjával foglalkoznak.

Kórházi terápiáink jelenleg 3 kórházban zajlanak:

  • Szent László Kórház, Hematológia és Őssejt Transzplantációs Osztály, Budapest
  • DE OEC Gyermekgyógyászati Intézet, Gyermekhematológia-onkológia, Debrecen
  • PTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika, Diabetes-endokrinológiai Osztály, Pécs
  • PTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika​, Onko-hematológiai Osztály, Pécs
  • PTE ÁOK Gyermekgyógyászati Klinika​, Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Osztály, Pécs

A Mosoly Alapítvány hosszú távú csoportjaiba azok a gyerekek járnak, akik már vannak a kórházi kezeléseken, krónikus betegséggel élnek vagy  pszichoszomatikus tünetekkel küzdenek. Jelenleg Budapesten és Debrecenben fut két-két hosszú távú terápiás programunk.

Kórházi terápiáinkon, hosszú távú terápiás csoportjainkban és egyéb programjainkon az elmúlt 19 évben közel 10.000 gyereknek tudtunk segíteni.

www.mosolyalapitvany.hu

Székhely 1022 Budapest, Bogár u. 11/b
Adószám 18674190-1-41
Bankszámlaszám Raiffeisen Bank 12001008-00101932-00100001
‹‹ Vissza az alapítványokhoz