Átadott HÍD támogatás Bettina részére

A HÍD “Tehetséges Gyerekek” keretein belül nyújtott támogatásából megvásárolt tablet segítségével Bettina a egy pályázaton tud résztvenni.

A HÍD és a HÍD munkatársai különös figyelmet fordítanak a Társadalmi Felelősségvállalására, és feladatuknak tekintik, hogy az általuk elért sikereket – támogatás formájában – megosszák a rászorulókkal.

Minden eszköz egy újabb kaput nyit meg egy tehetséges gyermek számára a világ felé, segíti a beilleszkedését, érvényesülését, tehetsége kibontakoztatását, lehetővé teszi hogy ő is ugyanúgy hozzájárulhasson egy szebb és jobb világ építéséhez.

Bettina veleszületett súlyos mozgáskorlátozott. Speciális kerékpárt használ, speciális általános iskolába jár. Cél az érettségi, majd egy szakma megszerzése. Mindennapi tanulását és egyben továbbtanulási esélyeit nagymértékben növelné egy táblagép…

Bettinát 2015. szeptember 6. vasárnap kerestük fel: a képeken is látható mennyire meghatódott, már a lecke írásánál használta a gép adta lehetőséget. Köszönjük, hogy egy kamaszlány kulcsot kaphatott a nagyvilághoz. Lehetősége van a minőségi otthontanulásra. Édesanya elmondása szerint Bettina, a Tab segítségével egy pályázaton tud résztvenni.

Köszönet a segítőknek!

‹‹ Vissza a Blog listához