Átadott HÍD támogatás Renáta részére

Örömmel adunk hírt róla, hogy a Tehetséges Gyerekek támogatási águnk is szárba szökkent.

A HÍD és a HÍD munkatársai különös figyelmet fordítanak a Társadalmi Felelősségvállalására, és feladatuknak tekintik, hogy az általuk elért sikereket – támogatás formájában – megosszák a rászorulókkal. Minden eszköz egy újabb kaput nyit meg egy tehetséges gyermek számára a világ felé, segíti a beilleszkedését, érvényesülését, tehetsége kibontakoztatását, lehetővé teszi hogy ő is ugyanúgy hozzájárulhasson egy szebb és jobb világ építéséhez.

Előzmény:

Renáta – kreatív alkotáshoz segítség. Az elérhető iskoláktól él, középsúlyos értelmileg akadályozott, az általános iskola elvégzése után nem tanult tovább. Az eddigi csekély tudásából folyamatosan sokat veszít. Nála az alapvető készségek megszerzése és megtartása a fő cél. Táblagép segítségével egy új világ nyílna meg előtte.

2015. szeptember 7. hétfőn Renátát egy közösségi programon leptük meg, miközben tízóraizott, egyből felkeltette érdeklődést. A Tablet lehetőségei zene hallgatás tájképek nézése és logikai játék játszása új és szép élmény volt számára. Mivel értelmi és mozgásszervi akadállyal él így folyamatosan mások segítségével éli napjait. Most ő választhatott segítség nélkül. A bőség zavara igen szórakoztató volt számára.

Köszönet a segítőknek.

‹‹ Vissza a Blog listához