Csapatépítés és önkéntes munka Budapesten

A cégek megítélésben fontos a társadalmilag felelős viselkedés. Egyes nagyvállalatoknál külön CSR menedzser foglalkozik ezzel a témával. Vannak vállalatok, akik szívesen adományoznának, vagy vennének részt önkéntes projektekben, de nincs erőforrásuk arra, hogy a szervezést elvégezzék. A Célirányos Kezdeményezés a CSR menedzsereknek is professzionális segítséget tud nyújtani, illetve átveszi a vállalattól a jótett megszervezésének feladatát.

A vállalati társadalmi felelősségvállalás azt jelenti, hogy a vállalkozók olyan szociális és környezetvédelmi célokhoz igazítják mindennapi üzleti tevékenységeiket, amelyeket önkéntesen, törvényi kötelezettség nélkül vállalnak.” Az Európai Unióban is egyre fontosabbnak érzik, hogy ösztönözzék a társadalmilag felelős vállalati viselkedést. Ennek egyik megnyilvánulása lehet, ha a cégek összekötik a szokásos éves csapatépítő tréningjüket egy a környezetük, a társadalom számára fontos ügy elősegítésével. Ilyen lehet például a beteg gyermekek környezetének szebbé tétele, amit önkéntes munka keretében végeznek el a résztvevők.

Egyre újabb és újabb cégek csatlakoznak a kezdeményezéshez. A csapatépítők esetén is nagyon jó referenciáink vannak. A projektet – legyen szó a Gyermekpszichiátria foglalkoztatójának és hálójának felújításáról, a gyermek ambulancia rendelőinek megszépítéséről, a szülészet folyosójának kifestéséről, vagy a kórház kertjében virágültetésről – mindig alapos tervezés előzi meg. A helyszínen önkénteseink segítenek az eligazodásban és a profi kivitelezésben a vállalatok munkatársainak.

Szívesen segítünk bármelyik vállalatnak, ha érdekli az önkéntes munka Budapesten, legyen szó kisvállalkozásról vagy nagyvállalatról. Bővebb információért vegyétek fel velünk a kapcsolatot a dr.monika.dura@gmail.com címen, vagy Facebook oldalunkon.

‹‹ Vissza a Blog listához