Társadalmi szerepvállalásban Együttműködő partnerünk – HÍD Adószakértő és Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

A HÍD és a HÍD munkatársai különös figyelmet fordítanak a Társadalmi Felelősségvállalására, és feladatuknak tekintik, hogy az általuk elért sikereket – támogatás formájában  – megosszák a rászorulókkal.

A HÍD és a HÍD munkatársai ennek jegyében vállalják, hogy az Ügyfelek által a közöttük lévő szerződés szerint megfizetett díj 0,5%-t, de számlánként legalább 1.000.- Ft összeget adományoznak a Célirányos Kezdeményezésen keresztül, akik Magyarországon egyedülálló módon segítenek: eszközöket juttatnak el célirányosan oda, ahol szükség van rájuk. Nem pénzt, hanem átlátható és követhető módon konkrét eszközöket közvetítenek adományozó és adományozott között. Olyan nemes ügyeket és alapítványokat karolnak fel, ahol személyesen győződtek meg a működés tisztaságáról és a szakmai munka kiválóságáról.

Elsődleges célkitűzésünk ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása, azonban nem feledkezhetünk meg a társadalom iránti felelősségéről sem. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk elért sikereket megoszthassuk a társadalom azon csoportjaival, amelyek sokszor védtelenül kénytelenek szembenézni a nélkülözéssel, a betegségekkel, és számtalan egyéb viszontagsággal. Hiszünk abban, hogy ha jókor, jó helyen és a megfelelő módon nyújtják, akkor a legkisebb segítség is képes arra, hogy hozzájáruljon egy olyan mindenki számára boldogabb, biztonságosabb és élhetőbb világ létrejöttéhez, amelyet büszkén és nyugodtan hagyhatunk gyermekeinkre, a jelenbeli tetteinket majdan joggal elbíráló eljövendő generációkra.

Azoknak az alapítványoknak, karitatív szervezeteknek nyújtunk támogatást, amelyek a nehéz szociális vagy anyagi háttérrel bíró, ám tehetséges gyermekekért jöttek létre. A különböző nehézségek leküzdésében a Célirányos Kezdeményezésen (www.celiranyos.hu) keresztül igyekszünk segíteni nekik.  Ők Magyarországon egyedülálló módon működnek: eszközöket juttatnak el célirányosan oda, ahol szükség van rájuk. Nem pénzt, hanem átlátható és követhető módon konkrét eszközöket közvetítenek adományozó és adományozott között. Olyan nemes ügyeket és alapítványokat karolnak fel, ahol személyesen győződtek meg a működés tisztaságáról és a szakmai munka kiválóságáról.

–> www.hidadoszakerto.hu

‹‹ Vissza a Blog listához