Kapcsolat

  Üzenet küldése

  Az űrlap kitöltésével hozzájárulok a megadott adatok tárolásához és kezeléséhez, az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat tudomásul vettem.
  captcha

  Közösségünk

  Horváthné Bőczy Anikó

  Horváthné Bőczy Anikó vagyok, a veszprémi Célirányos vezetője, 2 kisfiú édesanyja, szociálpedagógus, jelenleg pedig humánerőforrás szakos végzős hallgató.

  “Veszprémi vagyok, itt nőttem fel, majd egy pár év kihagyásával 2008 óta ismét itt élek férjemmel és a gyerekekkel.

  Érdekelnek az emberek, a közösség, a társaság, ebből is fakad a mások segítése iránti lelkesedésem. Igyekszem segítségükre lenni amiben tehetem, mellyel gyermekeimnek követendő példát szeretnék mutatni.”

  Balkó Dorottya

  Balkó Dorottya vagyok, a Célirányos Kezdeményezés kommunikációért felelős munkatársa. Jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design- és művészetmenedzsment mesterképzését végzem.

  Dura Mónival és a Célirányos Kezdeményezés tevékenységével 2022 januárjában ismerkedtem meg, amikor a szakmai gyakorlatom keretében jelentkeztem a Budai Gyermekkórházba szervezett adományfestés projektkoordinálására. A közel négy hónapos együttműködés rengeteget formált azon, ahogy saját alkotói és menedzseri munkámra tekintek. Ez a meghatározó tapasztalat eltökéltté tett aziránt, hogy hosszútávon saját szakmai pályámon is civil kezdeményezések szervezésével, lebonyolításával foglalkozzak majd.