Támogatás: Monitorokat kapott a Szent János Kórház

Örömmel jelentjük, hogy újabb cég állt kezdeményezésünk mellé. A professzionális irodai nyomtatással foglalkozó japán cég, az OKI hazai leányvállalata 5 darab síkképernyős monitort ajándékozott a Szent János Kórház számára, amelyek beszerzésük idején közel 150 000 Ft-os értéket képviseltek.

Az OKI Magyarország szerette volna felajánlani azokat a monitorokat, amelyekre náluk már nincsen szükség, máshol viszont még hasznukat vehetik. A Szent János Kórházban a gyermekpszichiátrián, a gyermeksebészeten és a fül-orr-gégészeti rendelőkben is volt rájuk igény, így hamar meg is lett mind az öt készülék helye. A fül-orr gégészeten egy átlagos napon közel 100 gyermek fordul meg, ami bizony nem kevés munkát jelent az ott dolgozók és az általuk használt eszközök számára.

Az támogatás átadására február 11-én került sor, ahol a kórház képviseletében Dr. Madarasi Anna osztályvezető főorvos mondott köszönetet az adományért, és adta át a Célirányos.hu emlékplakettjét Újlaki Andreának, az OKI marketing és kiemelt partner menedzserének.

Támogatás

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egyre többen támogatják kezdeményezésünket, és így segítenek célunk elérésében, hogy még szebb és kellemesebb hellyé tegyük a Szent János Kórházat az apró páciensek számára.

‹‹ Vissza a Blog listához