ESZKÖZADOMÁNYOZÁS

Hogyan segíthetek?

Támogatna egy ügyet vagy intézményt és szeretne biztosra menni, hogy célba ér az adománya és bizonyosan eljut azokhoz, akikhez szeretné? Segítsen célirányosan! Adományozzon egészségügyi és terápiás eszközöket partner alapítványaink pártfogoltjainak!
Garantáljuk, hogy valóban szükséges eszközök kerülnek a megfelelő helyre. Partner alapítványaink folyamatosan tájékoztatnak bennünket arról, milyen eszközökre van leginkább szükségük a munkájukhoz.

Az eszközadományozás egyszerű, a legkisebb adomány is számít

 

  1. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a adományozható eszközök listájából, azokat, amelyekkel segíteni szeretne. Minden eszközt professzionálisan, az alapítványok és szakemberek kérése alapján vettünk fel listánkra, így támogatása biztosan eljut azokhoz, akiknek szüksége van rá.
  2. Egy-egy eszköz árának átutalásával, de akár részösszegekkel is támogathatja a kiválasztott eszközök megvásárlását. Utalását online bankon vagy postai úton intézheti, de fontos, hogy a közlemény rovatban szerepeljen a Célirányos Kezdeményezés és az eszköz neve.
  3. Az összeg közvetlenül az alapítvány számlájára kerül. A gyógyászati és terápiás eszközöket a Célirányos Kezdeményezés professzionális adományszervező csapata beszerzi és átadja a támogatott intézmények munkatársainak. Az eszközadomány átadásáró Facebook oldalunkon is beszámolunk.