ÖNKÉNTES MUNKA

 

Aki csinálta már, tudja, hogy az önkéntesség nem csak öröm és tanulás, de a tartalmas élet része is. Rendszeresen szervezünk önkéntességi programokat, elsősorban gyermekek gyógyító, ápoló, gondozó intézményekben. Mindig felmérjük, hogy pontosan mire van szükségük, és azt hogyan lehetne a legjobban, leghatékonyabban megvalósítani. Önkénteseket és a munka elvégzését is megszervezzük.

Vállalatok részére társadalmi felelősségvállalási (CSR) projektek keretében csapatépítő tréningeket szervezünk. A Célirányos Kezdeményezés tapasztalt csapata a CSR menedzserek munkáját segíti, igény szerint akár átvesszük a vállalattól a teljes vállalati nap megszervezésének feladatait. A projektet – legyen szó a Gyermekpszichiátria foglalkoztatójának és hálójának felújításáról, a gyermek ambulancia rendelőinek megszépítéséről, a szülészet folyosójának kifestéséről, vagy a kórház kertjében virágültetésről – mindig a fogadó intézménnyel való egyeztetés és alapos tervezés előzi meg.

Érdekel a professzionális jótettszervezés? Csatlakozz közösségünkhöz, kövess minket Facebookon, vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, vagy a honlapon keresztül.